Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige fotballdrakter bloggen

Velkommen til å komme hit for å kjøpe billige fotballdrakter.

Juventus flytte fire poeng klar på toppen av Serie A etter å ha slått Internazionale

I dag kastet Juventus ned gapestokk til sine Serie A rivaler Napoli ved å dra fire poeng klar på toppen med en overbevisende 2-0 seier over Internazionale.

Februar har sett de regjerende mesterne ta igjen og så til slutt overhale gratis-scoring Napoli, men de var bare ett poeng klar av sørstatene på vei inn den 27. runden av spill. Juventus drakt 2016, Juventus fotballdrakter på nettet er alltid populært nå.

Det tok andre halvår mål fra Leonardo Bonucci og innbytter Álvaro Morata - sistnevnte scoring en sen straff - for Juve å tjene en pust i bakken, i trygg forvissing om sin status som Scudetto favorittene kan ikke bli berørt av Napoli når Azzurri besøke Fiorentina på mandag.

Roberto Mancinis Inter, tidligere tabell-toppers som var tydelig ineffektiv i Torino, bare deigning å true sine verter ved døden, står nå overfor den lite misunnelsesverdige oppgaven med å forsøke å overhale ledelsen Juve 3-0 i Coppa Italia semifinalen når den italienske gigantene møtes igjen på onsdag.

Resultatene fra søndagens tidligere spill forvandlet make-up av nedrykk slaget, med Sampdoria, Palermo og Carpi lage gevinster mens Genoa, Frosinone og Hellas Verona sank ytterligere i sølen. Fotballdrakter barn på nettet for babyen din som gave!

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article