Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige fotballdrakter bloggen

Velkommen til å komme hit for å kjøpe billige fotballdrakter.

Barcelona glipp transfer mål som Manchester City er enige om avtale

Barcelona er satt til å gå glipp av en av sine største mål.Billige Fotballdrakter 2016 nettet er for alle fotballfans.

Ifølge en rapport fra Baskerland utløp ETB, Athletic Bilbao og Manchester City har blitt enige om en avtale for Aymeric Laporte, en av de beste unge forsvarere i fotball. City vil betale € 50 millioner utgivelse klausulen, og franskmannen vil slutte seg til Citizens på en femårskontrakt i sommer.

Uttaket er kjent for ganske nøyaktig informasjon når det kommer til den baskiske lag, hovedsakelig Real Sociedad og Athletic. De har brutt nyheter som Antoine Griezmann utspill fra Sociedad til Atlético Madrid og Raúl García, som forlot Atlético å delta Bilbao denne sesongen, bare for å nevne noen av de siste rapportene. ETB hevder at Bilbaos trener Ernesto Valverde og klubbpresident har avtalt med flyttingen, og spilleren er ivrig på å forlate.

Laporte var Barça hovedmålet for overgangsvinduet i sommer, men bestemte seg for å gi opp på signering når 21-åringen brakk beinet under landslagsoppdrag, og forventes ikke å gå tilbake til handling til slutten av august. Den katalanske gigantene ønsker å signere en sunn spiller å trene og spille på hele preseason, bytte sin oppmerksomhet mot Paris Saint-Germains Marquinhos.kjøpe Juventus drakt 2016 online er veldig enkelt i Euro områder.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article