Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Billige fotballdrakter bloggen

Velkommen til å komme hit for å kjøpe billige fotballdrakter.

Danmark blir med Sør-Afrika 1-0

Danmark beseiret Sør-Afrika 1-0 i mennenes OL fotballturnering på Mane Garrincha stadion.

Den første målsjanse i kampen gikk til Sør-Afrika i det 8. minutt. Gift Motupa fikk et kryss inne i boksen, og tok en sjanse, men Danmark keeper Jeppe Hojbjerg gjort en dykker redning Billige Danmark 2016 Fotballdrakt.

Danmark og Sør-Afrika utvekslet store målsjanser i nærheten av 30-minutter, men begge lagene kom opp tom. Sør-Afrikas Motupa hadde et skudd traff ballen i mål og Danmarks Lasse Vibe hadde skuddet reddet av Sør-Afrika keeper Itumeleng Khune.

I den 40. minutt, Sør-Afrika slo ballen i mål for andre gang. Denne gangen, kaptein Keagan Dolly slo en lang skudd som traff utenfor treverket Billige Fotballdrakter til Barn.