Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
Billige fotballdrakter bloggen

Billige fotballdrakter bloggen

Velkommen til å komme hit for å kjøpe billige fotballdrakter.

Premier League HotListe:???? Kane Davies Alonso Hvem var helgens standout spiller

Billige fotballdrakter . Fra de beste nettbutikken Bestill din Fotball Jerseys i dag. Trygg og rask netthandel. 

Hvem var de beste Premier League-spillere fra helgen spillene? Vi tar en titt på mannen-of-the-match forestillinger i vår hotlist.

Chelsea endte helgen med en syv poengs ledelse på toppen av Premier League etter en 3-0 seier borte mot Leicester, mens en Harry Kane-inspirert Tottenham flyttet opp til andre med en dundrende 4-0 seier hjemme mot West Brom .

Arsenal slo tilbake fra sine problemer borte fra hjemmet i ligaen, treffer fire forbi Swansea på Liberty Stadium, men Manchester City så tittelen kostnad snuble mot Everton med et sjokk 4-0 nederlag.

Og Manchester United og Liverpool også tapt poeng etter å ha spilt ut uavgjort 1-1 på Old Trafford.

Men hvilke spillere som spilte spesielt? Les videre for å minne deg selv på de standout skjermer - og la oss få vite hvem du mener fortjener utmerkelsen ved å forlate en kommentar eller tweeting oss @SkyFootball ...

Harry Kane (Tottenham 4-0 West Brom)

Kane ble far sist helg og avkortet en fantastisk uke i stil, og scoret et hat-trick da Tottenham steamrolled West Brom på White Hart Lane.

Hans mål sørget han ble den raskeste Spurs spiss til 60 i Premier League, gjør det på 99 kamper, og alle tre frem hans usvikelige evne inne i boksen.

Høydepunkter: Tottenham 4-0 West Brom

Han er virkelig en mester behandler, og det er ingen overraskelse bare fire av sine 62 liga streiker har kommet meteren.

West Brom ga ham altfor mye plass på dagen, og han tok full nytte.

Ben Mee (Burnley 1-0 Southampton)

Ben Mee satt i en fantastisk defensiv ytelse for å hjelpe tjene Burnley bare sin femte clean sheet av sesongen.

Han holdt den farlige Shane Long rolig og ryddet en Dusan Tadic skutt av linjen i en målløs første omgang.

Ben Mee (L) satt i en solid ytelse for Burnley mot Southampton

Mee også truet på dødballer i den andre enden, på vei bredt fra et hjørne og deretter sende en halvvolley bare på feil side av første stolpe.

Abel Hernandez (HULL 3-1 Bournemouth)

Det har vært en drøm to uker for Abel Hernandez. For det første, vendte han tilbake til aksjon etter gjenoppretting fra en hamstringskade led i begynnelsen av november, før han utlignet det første målet i 2-0 FA Cup seier over Swansea sist helg. Og i dag er han avkortet det hele som hans spenne hjulpet fyre av Tigers til sin første ligaseier på 10 kamper.

Høydepunkter: Hull 3-1 i Bournemouth

Den første, Andrew Robertson er pisket innlegg fra, så ham ta knekken på både Tyrone Mings og Artur Boruc; kanskje det var outswinger som forvirret ballen midt, men ta noe bort fra Hernandez, det var en stor tilkobling på en vanskelig ball. Den uruguayanske nest var en individuell innsats der han dro seg inn fra høyre og slo til med et skudd med venstre; målet om at endelig så Hull få fordeler i spillet.

Hans retur er perfekt timet da Marco Silva ser ut til å redde Hull fra rulle, men han vil møte konkurranse i angrep fra ny-boy Oumar Niasse i de kommende ukene. Men hvis han spiller som han gjorde på lørdag, så han bør ha noe problem.

Marko Arnautovic (Sunderland 1-3 STOKE)

Arnautovic to mål i løpet av sju første halvt minutt for Stoke angi tonen for kampen med en dominerende skjerm på venstre side av banen, utsette hullene etterlatt av Sunderlands tre mann forsvar og satte inn en meget sterke resultater.

Marko Arnautovic rundet av en strålende Stoke trekk for å score sitt andre for kampen mot Sunderland

Den Østerrike internasjonal nesten fullført et hat-trick i andre omgang, og hans kombinasjon lek med Shaqiri ble innkapslet av Stokes andre mål i kampen.

Laurent Koscielny (Swansea 0-4 Arsenal)

Mye av æren skal rettes mot Arsenal angripe duoen Alex Iwobi og Alexis Sanchez, som var både fremragende, men uten bunnsolid påvirkning av Gunners skipper, kan Swansea har fått et fotfeste i spillet.

Laurent Koscielny får en takling i på Fernando Llorente

For store deler av åpnings 40 minutter, Swansea spilte på en glupsk tempo og summet over hele Arsenal back-fire. Hver gang Nacho Monreal og shkodran mustafi ble fanget i besittelse, Koscielny var der for å gjøre en siste-grøft takle eller snus ut faren. Han ville ikke sette en fot feil i 90 minutter.

Dette var Arsenals syvende clean sheet av sesongen - bare Chelsea, Tottenham, Man Utd har holdt mer - og med Koscielny i en slik dominerende humør, vil det være mange flere som kommer før sesongen er ute.

Víctor Valdés (Watford 0-0 Middlesbrough)

I et spill av få sjanser, sikret Valdes Boro igjen Vicarage Road med et poeng i det som var en følelsesladet kamp etter dødsfallet av Graham Taylor.

Victor Valdes fra Middlesbrough slår klart foran Watford spiss Troy Deeney

Boro 'keeper overgav seg selv den perfekte bursdagsgave med blanke ark, bevart takket være sent lagre som fornektet Troy Deeney en sikker-brann vinner.

Tom Cleverley fortjener en omtale for sin 13-minutters cameo, og hadde sin hjelp for Deeney - eller hans egen sjanse som traff stolpen - betalt av, så prisen ville ha gått til Everton loanee.

Michail Antonio (WEST HAM 3-0 Crystal Palace)

Antonio har kanskje ikke tatt overskriftene på lørdag - Andy Carrolls brassespark hovedrollen øyeblikk - men han var en drivkraft bak Hammers angrepet som de ser ut til livet uten Dimitri Payet.

Høydepunkter: West Ham 3-0 Crystal Palace

Han hjalp hver av West Hams tre mål for lagkameratene sine og fortsatte å vise work-rate og ønsker å vinne den Slaven Bilic er ute etter fra spillerne sine som de fortsetter å trekke bort fra slippsonen.

Han har nå vært direkte involvert i flere Premier League-mål enn noen andre West Ham-spiller denne sesongen (11- 8 mål og tre assists), og hvis han fortsetter i denne vene, vil Hammers har ingen problemer med det videre klatring tabellen i den kommende uker.

Marcos Alonso (Leicester 0-3 CHELSEA)

All snakk var om hvordan Chelsea skulle klare seg uten toppscorer Diego Costa på King Power Stadium, men takle de gjorde, og det var overraskende navnet til Alonso som dukket opp med mål som hjalp Chelsea til alle tre poengene.

Marcos Alonso scoret to ganger i Chelseas 3-0 seier over Leicester

Den spanske backen, som var en konstant trussel på venstresiden, produsert en utmerket finish i det sjette minutt til å sende Chelsea på sin måte, og han doblet ledelsen seks minutter etter pause da hans skudd fra kanten av området slå Kasper Schmeichel med hjelp av et par nedbøyninger.

Han grep nesten en usannsynlig hat-trick da volleying Victor Moses 'kryss inches bredt, men hans suveren ytelse ble illustrert da han spores tilbake en lang vei å kutte ut Jamie Vardy pass for Ahmed Musa. En enestående utstilling i både forsvar og angrep fra 26-åringen.

Tom Davies (Everton 4-0 Man City)

Det var en flott søndag ettermiddag for Everton og en enda bedre en for 18-åringen akademi utdannet Davies som netted sin jomfrutur mål for førstelaget som sin side banket Man City 4-0, bor på Sky Sports.

Høydepunkter: Everton 4-0 Manchester City

Bortsett fra hans mål som heldigvis ble uavhentede av Romelu Lukaku, var han en konstant trussel i midten av parken som han snappet opp løse passerer fra en laber City siden på en rekke anledninger, og utløste angrep med sitt tempo.

Ny signering Morgan Schneiderlin vil sikkert bli å se på med interesse som Davies fortsetter å blomstre i en posisjon han er målrettet, med forestillinger som den i helgen sikkert til å holde ham i rammen for en stund ennå.

Dejan Lovren (Manchester United 1-1 LIVERPOOL)

Jose Mourinho - kanskje frekt - roste Liverpools defensive opptreden på Old Trafford, med kanskje ha ett øye på kritikken han fikk for taktikk lagets på 0-0 på Anfield. Vi kaller det en backhanded kompliment.

Høydepunkter: Man Utd 1-1 Liverpool

Når det er sagt, Lovren satt i en hans beste prestasjoner i Liverpool-trøya for å holde Zlatan Ibrahimovic stille for store deler av trekningen. Den Liverpool-forsvarer fikk 89 prosent av sine luftkamper, laget ni klaringer og fire avgjørende blokker i området. Han har også gitt en trussel i opposisjon området, spiller en stor rolle i å tvinge Paul Pogba for å få kontroll på ballen inne i feltet, der James Milner åpnet scoring.

Billig Arsenal Fotballdrakter fra alle klubber! Lav pris og Worldwide Shipping. Begynn å handle nå!

Partager cet article

Repost 0

Commenter cet article