Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
Billige fotballdrakter bloggen

Billige fotballdrakter bloggen

Velkommen til å komme hit for å kjøpe billige fotballdrakter.

Tottenhams januar transfer mål: Isco og Jordan Lukaku knyttet til White Hart Lane flytte | Football News | Sky Sports

Grab alt du trenger for fotballsesongen fra vår fantastiske Billige fotballdrakter butikk, alt til bra priser i størrelser som passer hele familien!

Isco har blitt linket bort fra Real Madrid

Tottenham Hotspur inn i det internasjonale pause på en fem-spill seiersrekke, som kulminerte i en 2-0 demontering av tittelfavoritten, Manchester City.

Med sin ende av sesongen tittelen implosjon forrige sesong fortsatt friskt i hodet, Tottenham, under enormt imponerende Mauricio Pochettino, se å montere et nytt angrep på Premier League-tittelen.

Har allerede signert Moussa Sissoko, Georges-Kevin N'Koudou, Vincent Janssen, Pau Lopez og Victor Wanyama i sommer, bør Spurs fortsatt være i tittelen påstand i januar, ville det ikke komme som en overraskelse å se Pochettino bruke vinduet som et middel til å bringe inn forsterkninger.

Med hjelp av våre venner på Football Whispers, hvis unike algoritme sporer sannsynligheten for avtaler som blir gjort, her er noen av navnene som er sannsynlig å bli linket til White Hart Lane ...

Isco

Spurs har angivelig blitt koblet med en mive for Real Madrid midtbane

Nåværende Club: Real Madrid

Beliggenhet: Offensiv Midtbane

Koblet Av: Marca

Nåværende Fotball Whispers vurdering: 3.5

Høyeste Fotball Whispers vurdering: 3.6 (01.09.2016)

Real Madrid midtbanespiller Isco regnes som en av de mest talentfulle spillerne i sin generasjon av spanske stjernene. Men de siste månedene har 24-åringen har funnet førstelaget spilletid vanskelig å komme med på Santiago Bernabeu, og rapporter i Spania kobler ham med en overgang bort fra de europeiske mesterne når overgangsvinduet åpner i januar .

Tottenham er sagt å være ledende i jakten på den tidligere Malaga mann, med spanske avisen Marca nylig kjører en overskrift som lød: "Tottenham er gale for Isco '. Isco signerte for Real Madrid fra Malaga i en 30m euro avtale i løpet av sommeren 2013.

Los Blancos fended av sterk interesse fra Manchester City for å fange den ettertraktede kreativ midtbanespiller og hans jomfru sesong i Madrid så ham funksjon i 31 La Liga-kamper, og scoret seks ganger og registrering av åtte assists.

I det følgende kampanje, Isco gjorde 34 ligakamper, med sin økende innflytelse dokumentert av sine minutter på banen stiger fra 1991 til 2338. Og til tross for hans mål telleapparat for 2014-15 sesongen falle til fire, ble Isco kreativitet blir mer avgjørende for laget sitt da han la på ni assists.

Men forrige sesong, startet Isco engasjement til å gli. Han fortsatt laget 32 ​​totalt La Liga kamper, men spilte bare 1822 minutter. Hans skutt nøyaktighet falt dramatisk til 41 prosent fra 57 prosent. Til tross for denne kritikken, Isco all-round skjermene var langt fra katastrofale som han fortsatt plaget opp syv assists og tre mål, med en liten forbedring i pasningen gjennomføringsgraden som steg til 89 prosent fra 88 prosent i hvert av de to foregående sesongene .

Isco har ikke fullført 90 minutter for klubben eller landet siden april, og har nylig snakket om muligheten for å søke muligheter på førstelaget bort fra den spanske hovedstaden.

Isco har laget bare en start for Real i La Liga så langt denne sesongen

"Jeg har vært to måneder, praktisk talt, uten å spille," sa han til Marca . "Det er vanskelig når du trener godt og sjefen ikke setter deg i. Men til slutt er det min egen feil. Til slutt er det jeg som har ansvaret. Jeg vil se hvor jeg kan forbedre for å komme inn der ... . .Jeg har ikke tenkt å gi seg lett jeg vet at jeg vil bli en suksess jeg vet ikke om det vil være med Madrid -.. jeg håper det, men hvis ikke, vil jeg bli en suksess et annet sted ".

Hvis Isco var å flytte til White Hart Lane i januar, ville han fortsatt møte hard konkurranse om plassene, som Pochettino har et vell av midtbaneforsterkninger i Moussa Dembélé, Christian Eriksen og Dele Alli. Men spanjolen ikke være opp mot slike verdenskjente navn som Luka Modric, Toni Kroos, Cristiano Ronaldo og Gareth Bale når kjemper for en start køye som han er i Madrid.

Videre til hans evne til å spille på hver flanke, sentral som nummer 10 eller til og med i en dypere midtbanerolle, vil være perfekt for Tottenhams 4-2-3-1 system. The Football Whispers Index er foreløpig vurdering hviske et 3.5 av 5, som antyder at det er noen substans til ryktene og er noe definitivt verdt å følge som januar tilnærminger.

Jordan Lukaku

Lazio forsvarer Jordan Lukaku er broren til Everton spissen Romelu

Nåværende Club: Lazio

Posisjon: Venstre-back

Koblede Av: StarSports

Nåværende Fotball Whispers vurdering: 1.3 / 5

Høyeste Fotball Whispers vurdering: 2.3 / 5 (11 mai 2016)

I tillegg til Isco, er Spurs også blir linket til Lazio venstrebacken Jordan Lukaku - den yngre bror av Everton spissen Romelu Lukaku.

Den 22-åringen signerte bare for Lazio i juli, flytter fra Anderlecht i en 5m euro avtale, så plutselig bryter til Spurs kan virke usannsynlig.

Lukaku har fem landskamper for Belgia

Hvis Belgia internasjonalt skulle bli Pochettino menn, ville han ganske sikkert tjener først og fremst som back-up til Danny Rose, som nylig har signert en ny avtale i klubben.

Med indeksen poengsum vurdering bare en 1.3 av 5, sjansene for at Tottenham signerer ham synes relativt slank. Imidlertid bør Tottenham fortsetter å montere en tittel utfordring, da Lukaku kan være grunnlag for noen defensive dybde.

Komme over til vår nettbutikk og sjekk ut vårt utvalg av Real Madrid Fotballdrakter alt til svært lave priser for hele familien!

Partager cet article

Repost 0

Commenter cet article